Мирослав Иванов от Продължаваме Промяната запази поста си на заместник-председател на

...
Мирослав Иванов от Продължаваме Промяната запази поста си на заместник-председател на
Коментари Харесай

Мирослав Иванов от Продължаваме Промяната запази поста си на заместник-председател на НС

Мирослав Иванов от " Продължаваме Промяната "  запази поста си на заместник-председател на Народното събрание. Искането за предварителното му освобождение беше подкрепено от 81 народни представители от опозицията, а 129 от ръководещата коалиция бяха срещу. Предсрочното му освобождение като заместник-председател на Народното събрание беше поискано от трите опозиционни партии - ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Поводът беше отнемането на думата на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на 13 май. Тогава тя и вицепремиерът Асен Василев влязоха в спор след декларация на ГЕРБ-СДС.

Г-жо Атанасова, в случай че персонално сте се почувствали афектирана, имате моето опрощение, макар, че не считам, че постъпих неверно в тази обстановка, взе думата финален в дебата Мирослав Иванов.

Кирил Петков изненадващо посети постройката на Народното събрание. Министър-председателят беседва с депутатите от " Продължаваме Промяната " в стаята на парламентарната група. 

" Исках да дам моята поддръжка към Мирослав Иванов. Искането за неговата оставка е безусловно голословно. Той е един от доста свестните, доста изпълнителни и прави всичко по разпоредбите. Заради тази провокация беше хубаво да видя цялата си група и да покажем какъв брой ни е значим той като наш народен представител, да го подкрепим. И съм благополучен, че цялата група е доста единна ", съобщи Кирил Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР